Schoolgids

Schoolgids

Wil je weten hoe groot de school is? Hoe ons onderwijs er uit ziet? Welke faciliteiten we bieden of welke excursies gepland staan? In de schoolgids lees je alles over ons basisonderwijs. 

De schoolgids is een document met informatie over de school voor ouders, verzorgers en leerlingen. De schoolgids wordt jaarlijks vastgesteld voor het komende schooljaar. Veel leesplezier!

Aanvulling op de schoolgids – Vrijwillige Ouderbijdrage

De ouderbijdrage is vrijwillig en is niet verplicht. Van de ouderbijdrage worden extra activiteiten gedaan. Kinderen van ouders die geen ouderbijdrage betalen, mogen altijd meedoen aan deze activiteiten.  

Op IKC De Regenboog ⦁ De Staart worden door de leden van de Ouderraad extra activiteiten verzorgd voor de leerlingen. Denk hierbij aan de aankleding en cadeautjes met feesten zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, Kinderboekenweek, Koningsspelen en bijvoorbeeld het afscheid van groep 8. De kosten van de vrijwillige ouderbijdrage zijn € 20,00 per kind. Heeft u drie kinderen of meer op De Regenboog ⦁ De Staart? Dan betaalt u maximaal € 50,00 aan vrijwillige ouderbijdrage.

Scroll naar boven