Onze school

Waardering goed – inspectie van het onderwijs

Het is belangrijk om te weten dat je kind onderwijs krijgt van goede kwaliteit. Onze school heeft de waardering ‘GOED’ van de Inspectie van het Onderwijs ontvangen. Dit is de hoogste score die je als school kunt halen. Wat de Inspectie waardeert is het enorm warme en veilige schoolklimaat, ons aanbod op basisvaardigheden en ons extra onderwijsaanbod, de aansluiting van het primair op het voortgezet onderwijs en de kwaliteitscultuur die volledig doorleefd is.

Wij zijn een gezonde school, wij werken op een structurele en samenhangende manier aan de gezondheid van leerlingen.

Missie en visie

Een school kiezen voor je kind is vaak een gevoelskwestie. De sfeer op school en indruk van het team zijn belangrijk. Tegelijk wil je weten of je kind goed wordt voorbereid op de toekomst en of de school goed onderwijs biedt dat bij jouw kind past. Lees onze missie en visie om meer over ons te weten te komen.

Samen met ouders

Jouw kind staat bij ons centraal. Daarom vinden we goed contact met jou heel belangrijk. Heb je vragen, wil je iets bespreken of zit je ergens mee? Wij luisteren altijd naar je en denken graag met je mee. We vinden het belangrijkste dat je je gezien en gehoord voelt. Je kan altijd bij ons binnenlopen.

Unitonderwijs

Met ons unitonderwijs geven we onderwijs op maat. Naast de lessen met de eigen groep werken kinderen ook in de unit. In deze unit leren en werken kinderen van verschillende leeftijden en niveaus samen. Zo past het onderwijs altijd bij de behoefte van jouw kind.

Extra aanbod

Voor de verschillende groepen, gebruiken we verschillende lesmethodes. Voor het jonge kind hebben wij dezelfde methodes. Ook is er voorschoolse educatie bij de Peuteropvang. De overstap naar groep 1 loopt hierdoor soepel. Daarnaast hebben wij voor alle leerlingen extra lessen in sport en taal.

Scroll naar boven