Missie en visie

.

.

Missie

IKC De Regenboog ⦁ De Staart biedt goed onderwijs en goede opvang. Met ons unitonderwijs geven we onderwijs op maat en wordt het samen leren uitdagend. Dat doen we in een veilige en plezierige omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden kinderen rijke ervaringen in een uitdagende, spelrijke omgeving.

.

Wij bereiden onze leerlingen voor op de wereld van vandaag en morgen, zodat ze later als burger kunnen deelnemen aan de samenleving

Visie

Als integraal kindcentrum bieden we onderwijs en opvang onder één dak. Dat betekent dat kinderen jarenlang in dezelfde vertrouwde omgeving spelend leren en zichzelf ontwikkelen. Met onze christelijke identiteit als basis zijn alle kinderen, culturen en religies welkom bij ons. Ook voor ouders zijn we er. Met koffieochtenden, de dagelijkse inloop op het plein en educatief partnerschap bijvoorbeeld. We betrekken ouders graag bij onze school. We geloven dat we kansen creëren door kinderen rijke ervaringen te bieden. In de school en op ons natuurspeelplein is er veel aandacht voor spelen en bewegen. Naast een actieve buitenschoolse opvang bieden we ook buiten onderwijstijd onze leerlingen extra lesactiviteiten aan. Zo maken kinderen kennis met verschillende sporten en kunnen zij na schooltijd naar ons huiswerkatelier. Dat maakt ons ‘Meer dan school’.

Scroll naar boven