Buitenschoolse opvang

Opvang en onderwijs onder één dak

Bij IKC De Regenboog ⦁ De Staart vind je opvang en onderwijs in één gebouw onder één dak.

Onze medewerkers werken zowel in de opvang als in het onderwijs. Dat is uniek. Zo ervaart je kind een soepele overgang van school naar de BSO. De ruimte is bekend, het is in hetzelfde gebouw én het zijn de vertrouwde medewerkers. Dit draagt bij aan een warme overdracht tussen school en de BSO. Tijdens de BSO worden er leuke activiteiten gedaan en wordt er gespeeld op het natuurspeelplein. Ook gaan de kinderen er op uit, de wijk of natuur in.

Natuurspeelplein

Wij bieden goede opvang in kleinschalige groepen met veel ruimte voor persoonlijke en positieve aandacht voor het kind.

Activiteiten

Kinderen van 4-12 jaar kunnen op onze opvang heerlijk spelen, leren, ontdekken en genieten, zowel binnen als buiten, voor en/of na schooltijd en in de schoolvakanties. Het mooie van onze naschoolse opvang is de keur aan activiteiten. Rustig lezen, genieten van muziek in de zithoek, samen spelen in de speelhoeken, schilderen, dansen, knutselen en nog veel meer. Een spelletje binnen of heel actief buiten spelen en sporten, het zijn de vitaminen voor een gezonde ontwikkeling. De gediplomeerde medewerkers nemen de tijd voor ieder kind en spelen in op verschillen in leeftijd en interesse.

Contact met ouders

Jouw kind staat bij ons centraal. Daarom vinden we goed contact met jou heel belangrijk. Heb je vragen, wil je iets bespreken of zit je ergens mee? We luisteren altijd naar je en denken graag met je mee. We vinden het belangrijkste dat je je gezien en gehoord voelt. Je kan altijd bij ons binnenlopen.

Scroll naar boven