Buitenschoolse en voorschoolse opvang

Team

Een vertrouwde en veilige omgeving is noodzakelijk voor de ontwikkeling en het welzijn van je kind. Uniek aan onze opvang is dat de medewerkers zowel bij ons op de basisschool als op de opvang werken. Vertrouwde gezichten dus voor je kind. Ook de ruimte is in hetzelfde gebouw.

Opvangtijden

We bieden opvang buiten schooltijden: voor school, na school én in vakanties hele dagen. We beginnen om 07.30 uur tot 18.00 uur. Je kind kan kiezen voor bijvoorbeeld een sportieve of juist een creatieve activiteit.

.

.

Opvang voor je kind in een vertrouwde en veilige omgeving.

.

.

.

Samen met ouders

Jouw kind staat bij ons centraal. Daarom vinden we goed contact met jou heel belangrijk. Heb je vragen, wil je iets bespreken of zit je ergens mee? We luisteren altijd naar je en denken graag met je mee. We vinden het belangrijkste dat je je gezien en gehoord voelt. Je kan altijd bij ons binnenlopen.

Visie

We vinden het belangrijk dat ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Op onze opvang is veel aandacht voor gezond eten en drinken, ontdekkend spelen en plezier in bewegen. Kinderen ontdekken de wereld om zich heen vanuit verwondering, binnen én buiten op ons (natuur)speelplein.

Tarieven

Voor ieder kind zijn de tarieven voor de opvang anders. Wij helpen je graag bij het uitrekenen van de kosten. Op de website van de Belastingdienst kan je je toeslagen uitrekenen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

OuderCommissie (OC)

Soms zou je als ouder meer willen weten over wat zich achter de schermen gebeurt: hoe wordt de opvang eigenlijk geleid? Hoe wordt de kwaliteit gemeten en geregistreerd? Ouders die willen meedenken en willen meedoen zijn van harte welkom om samen een Ouder Commissie te vormen. Geef dit aan bij een van onze medewerkers.

Inspectie rapporten GGD

De Dienst Jeugd en Gezondheid (GGD) inspecteert de voorzieningen voor de opvang. De opvang moet bijdragen aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving. De rapporten zijn openbaar en kan je via onderstaande knop inzien.

Scroll naar boven