Inschrijven

Aanmelding basisonderwijs

IKC De Regenboog ⦁ De Staart is een goede keus voor het onderwijs van je kind. Op onze school zijn nieuwe leerlingen welkom vanaf het moment dat ze 4 jaar worden. Ouders die belangstelling hebben voor onze school kunnen een afspraak maken voor een rondleiding. Deze afspraken kan je het hele jaar door maken. Wij nemen dan graag de tijd om je het één en ander te vertellen over onze school en ons onderwijs. En uiteraard krijg je dan ook een rondleiding. Jouw zoon of dochter is daarbij van harte welkom zodat ook hij of zij een indruk kan krijgen van onze school.

Rondleiding

De inschrijving van 4-jarigen kan het hele schooljaar gebeuren.  In november krijgen alle ouders van toekomstige 4-jarigen een brief van de gemeente om ze hieraan te herinneren, sommige leerlingen moeten dan nog 3 jaar worden!  

Na inschrijving wordt je kind ingedeeld in één van onze (kleuter)groepen. Ongeveer een maand voor de 4e verjaardag van je kind neemt de leerkracht contact met je op. In overleg worden de wenochtenden en een kennismakingsgesprek gepland. Tevens bespreken we op welke dag je kind zal starten op onze school.

aanmeldformulier

Bij het bezoek aan onze school krijg je een aanmeldingsformulier. Als er vragen of onduidelijkheden zijn, zijn we altijd bereid om samen met jou het formulier in te vullen.

Mocht je nog vragen hebben, bel gerust of kom even langs! Onze directeur, intern begeleider en leerkrachten staan u graag te woord om meer van onze school te vertellen!

Scroll naar boven